Verzendkosten

Motolab is anno 2021 een Webwinkel, groothandel, voormalig werkplaats (restauratie, tuning & revisie) en dus nog steeds kenniscentrum voor klassieke Europese motorfietsen.

Note: vanaf maart 2020 zijn wij gestopt met de fysieke winkel, langs komen en afhalen derhalve niet meer mogelijk.

Omdat wij voorstander zijn van een heldere en eerlijk werkwijze, waarbij het prijsbeleid dusdanig is dat het voor iedereen leuk is.  Jij als klant de beste producten en merken zo voordelig mogelijk en wij een gezonde marge.

wij vinden het dus eerlijk en helder dat elke klant krijgt waarvoor je betaald of wat je afneemt.

Daar hoort dus bij dat we niet alle kosten incl. verzenden verspreiden over artikelen welke normaal voordeliger kunnen en dan gaan roepen "GRATIS verzenden"  (GRATIS is alleen de zon...)   waardoor iemand die 1 of 2 dingen besteld mee moet betalen aan de verzendkosten van de ander, die toevallig wat duurders koopt.. . Dat vinden wij niet eerlijk en helder.

In geval van verzendkosten, waarbij dus artikelen degelijk en goed verpakt dienen te worden, werk en materialen benodigd (dozen, tape, verpakkingsmateriaal, etc.) zijn om dat uit te voeren, maar ook sprake is van transportkosten, Afhaaldienst (= 2 x per dag) of door ons zelf (naar distributie centrum), door een koeriers dienst welke tegenwoordig brandstoftoeslagen van 9% hanteren, proberen we dat EN zo Co2 neutraal en minst milieu belastend te doen daarnaast ook zo voordelig mogelijk, met degelijke betrouwbare verzendpartners, waarbij kans op "uitval" zo laag mogelijk is.

dit resulteert in een prijs per zending tot 20KG!  voor € 7,80 binnen Nederland! (banden uitgezonderd)

V.w.b. artikelen, veelal klein en licht, welke niet in een pakketpost hoeven, hanteren we brievenbus dozen tegen pakketkosten. De ervaring heeft geleerd dat met de moderne post distributie systemen, enveloppen scheuren als er harde materialen in zitten, hoe dik die envelope ook is! sproeiers, stekkers, etc. gaan verloren of stuk...

Wij zijn dus gestopt met "ordinaire" enveloppen post, met een postzegel... dat gaat verloren en stuk en jij hebt geen spullen op tijd..   Wat we wel doen is brievenbus pakketten (met geregistreerde barcode) in daarvoor speciaal ingekochte brievenbus dozen (on gechlooreerd, zo milieu/co2 neutraal mogelijk), die kosten geld.zowel bij de Postnl, DHL, DPD, etc..

Zo kunnen we je toch betrouwbaar je kleinere spullen leveren waarbij het vooral EN aankomt EN volledig aankomt!

Heb je iets besteld maar moet er nog iets bij? En je order is nog niet verzonden? mail of bel gewoon, dan combineren we e.e.a. zodat je geen additioenle verzendkosten hebt.

Wij hopen dat je deze post/transport visie kunt waarderen!

Per telefoon bereikbaar:

Standaard:  Woensdag- & donderdagmiddag 12.00 - 17.00 & vrijdagmiddag 12.00-15.00

andere momenten druk met inpakken vd pakketjes, inkoop ed.

Verkooppunt

 

 

Brembo

 

 

Click & Collect

Click & Collect (onder voorwaarden)(klik)

Dus GEEN spontane verkoop "aan de deur"

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Verzending | Versand | Postage

Tot | Bis | Untill : 21 Kg

  • NL: afhankelijk brandstof toeslagen met basis prijs € 7,20
  • DE: Ab € 11,29
  • FR: € 19,25
  • Other country's incl Scandinavia see in your shopping Bag
  • verzendkosten zijn incl. 21% BTW (zijn wij verplicht), derhalve BTW voor bedrijven terug te vragen.
© 2014 - 2024 Motolab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel