Motolab SUPPORTS Sea Sheperd !

Naast Motorfietsen, is Team Motolab ook erg begaan met het wel en wee op deze aardbol daar waar het gaat om de mooie natuur en ziet regelmatig dat wij als "soort", deze aardbol respectloos aan het vernietigen zijn als we zo doorgaan.

Harold is naast klassieke motorliefhebber onder andere ook duiker en duikinstructeur en ziet enerzijds de prachtige onderwaterwereld in meerdere werelddelen, maar ziet ook de harde terugloop van veel prachtig leven & vervuiling.  De terugloop is gewoon in een tijdsbestek van slechts 10 jaar al erg zichtbaar, koraal verdwijnt echt! Haaien? je ziet ze bijna niet meer... laat staan wat er de afgelopen decenia nog plaats vind als wij niet met veel activiteiten en vernietiging stoppen.

Roomser dan de paus zijn we zeker niet bij Motolab maar we proberen WEL bewust met de natuur om te gaan! Recyclen materialen waar mogelijk, beperken het gebruik van plastic zoveel mogelijk, gooien het zeker niet weg. Zijn sterk tegenstander van goederen vliegverkeer binnen Europa. Wat veel plaatsvind merken wij (postnl/DHL als partners presteren het gewoon om pakketten van Hamburg naar Amsterdam schiphol te vliegen ipv te rijden per vrachtauto of veel beter per trein, absurd!)

Wat ons ook schokt en erg verdrietig maakt is het uitroeien en misbruiken van dieren, tenbehoeve van lust, vermaak en andere zinloosheid, ook al is dat onder het mom "cultuur"..

zoals DIT: https://seashepherd.org/2019/08/06/murder-most-foul-in-the-faroe-islands/#more-10075

voor het zeeleven is de organisatie Sea Sheperd in onze ogen erg goed bezig en verdienen zoveel mogelijk steun!

Motolab, steunt deze organistie maandelijks met een donatie, aankoop promo materiaal, handtekeningen actie's etc.  en roept jullie op om dat ook zoveel mogelijk te gaan doen!

voor meer info zie de site van Sea Sherperd (KLIK)

note: we realiseren ons dat de natuur hulp methode's van Sea Sheperd, wellicht niet ieders methode is of zijn... maar we vinden ook dat er soms IETS moet gebeuren, kwetsbaren, planten, mens EN dier op elk niveau, verdienen steun en hulp, daar waar ze het zelf niet kunnen, helemaal niet als het door toedoen van de mensheid is! Motolab gelooft in streven naar zo veel mogelijk balans.

laten we wel wezen: onze hobby, laat nu eenmaal een ecologische footprint na... van productie, gebruik, t/m het koesteren.... laten we zorgen dat onze wereld de veerkracht behoud in balans te blijven.. de zee met AL het leven er in is cruciaal voor die balans... van plankton, tot wier, tot walvis en alles wat er naast en tussen in te plaatsen is.. HELP MEE! (KLIK) Doneren! VA €1

Per telefoon bereikbaar:

Standaard:  Woensdag- & donderdagmiddag 12.00 - 17.00 & vrijdagmiddag 12.00-15.00

andere momenten druk met inpakken vd pakketjes, inkoop ed.

Verkooppunt

 

 

Brembo

 

 

Click & Collect

Click & Collect (onder voorwaarden)(klik)

Dus GEEN spontane verkoop "aan de deur"

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Verzending | Versand | Postage

Tot | Bis | Untill : 21 Kg

  • NL: afhankelijk brandstof toeslagen met basis prijs € 7,20
  • DE: Ab € 11,29
  • FR: € 19,25
  • Other country's incl Scandinavia see in your shopping Bag
  • verzendkosten zijn incl. 21% BTW (zijn wij verplicht), derhalve BTW voor bedrijven terug te vragen.
© 2014 - 2024 Motolab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel